Marinoitu kaalisalaatti

- 200 g keräkaalta
- 20 g porkkanaraastetta
- 40 g punaista paprikaa
- 25 g kevätsipulia
Marinadi
- 1/4 dl Karppisokeria tai Stevia Sweet Crystalia
- 4 rkl Omenaviinietikkaa
- 4 rkl Avokadoöljyä
- 0,5 tl laadukasta suolaa
- 1 tl mustapippuria
1. Suikaloi kaali. Raasta porkkana ja kuutioi paprika ja sipuli. Sekoita kulhossa.
2. Marinadi: Mittaa kattilaan erytritoli, omenaviinietikka, öljy, suola ja pippuri. Keitä hiljalleen pari minuuttia ja kaada kuuma marinadiliemi kaaliseokseen. Sekoita. Laita vuorokaudeksi jääkaappiin marinoitumaan ja sekoittele välillä. Säilyy jääkaapissa useamman päivän.
Tarjoile esim grilli-lisukkeena.
Makrot koko annos
Kcal 417
Rasva 37g
Proteiini 4g
Hh 14g
Vinkki! Halutessasi voit jättää esim paprikan tai vaikka porkkanan pois. Tarkista tällöin makrot maksrolaskurilla. Vaikuttaa mm hiilareihin alentavasti, tämä tuskin haittaa ketoilijaa :)
