Marinoitu kaalisalaatti

04.08.2019
  • 200 g keräkaalta
  • 20 g porkkanaraastetta
  • 40 g punaista paprikaa
  • 25 g kevätsipulia

Marinadi

  • 1/4 dl Karppisokeria tai Stevia Sweet Crystalia
  • 4 rkl Omenaviinietikkaa
  • 4 rkl Avokadoöljyä
  • 0,5 tl laadukasta suolaa
  • 1 tl mustapippuria

1Suikaloi kaali. Raasta porkkana ja kuutioi paprika ja sipuli. Sekoita kulhossa. 

2Marinadi: Mittaa kattilaan erytritoli, omenaviinietikka, öljy, suola ja pippuri. Keitä hiljalleen pari minuuttia ja kaada kuuma marinadiliemi kaaliseokseen. Sekoita. Laita  vuorokaudeksi jääkaappiin marinoitumaan ja sekoittele välillä. Säilyy jääkaapissa useamman päivän. 

Tarjoile esim  grilli-lisukkeena.


Makrot koko annos

Kcal 417

Rasva 37g

Proteiini 4g

Hh 14g

Vinkki! Halutessasi voit jättää esim paprikan tai vaikka porkkanan pois. Tarkista tällöin makrot maksrolaskurilla. Vaikuttaa mm hiilareihin alentavasti, tämä tuskin haittaa ketoilijaa :)