Sulaamoussekakku

19.08.2019

Pohja:

  • 75g Voita
  • 50g Beanut butteria
  • 1dl Mantelijauho
  • 1dl Kookosjauho
  • 1/2dl Kookoshiutale
  • (Halutessa erythritolia 1-2tl)


1. vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla

2. Sulata voi ja sekoita siihen pähkinävoi

3. lisää kookos- ja mantelijauho sekä kookoshiuteleet ja sekoita tasaiseksi

4. Levitä vuoan pohjalle tasaiseksi ja laita jääkaappiin kunnes olet tehnyt täytteen

Täyte:

  • 200g mascarbonea
  • 200g philadelphiaa
  • 3dl kuohukermaa
  • 40g raakasuklaata
  • 2tl makeuttamatonta kaakaojauhetta
  • 1tl vanilija-aromia
  • 0.75dl erythritolia

1. Notkista tuorejuustot kulhossa

2. vaahdota kerma (elä jätä liian löysäksi)

3. Sulata suklaa

4. Lisää sulatettu suklaa, kaakaojauhe, erythritoli ja vanilija tuorejuustojen sekaan

5. Lisää kermavaahto edelliseen massaan

6. Kaada massa pohjanpäälle ja tasoita omalle silmälle sopivaksi

7. Koristele

Kakku ei vaadi hyytymisaikoja, voi nauttia melko piankin.

Makrot

koko kakku 3812 kcal / pala 318 kcal

Rasvat 373g / 31g

HH 47g / 4g

Proteiinit 65g / 5g