Tämä mousse herkullinen ja täyteläinen jälkkäri tai toimii vaikka välipalana. Mikäli et laita kermaa, on mousse täysin vegaaninen. Itse en suosi mitään kasvisrasvapohjaisia vaahtoja, sillä ne sisältävät aina turhia lisäaineita. Itse suosin aina aitoja, alkuperäisiä tuotteita. Aito kermavaahto on ihanaa!
2-3 annosta
2 isohkoa, kypsää avocadoa
2-3 (20-30g) palaa tummaa väh 85% suklaata
1 dl kookosmilkiä (vain valkea paksu osa) tai -kermaa
1 tl vanilijaa
mintun makuista ravinnoksi sopivaa eteeristä öljyä 2-3 tippaa (minulla Young Living +öljy)
3-4 rkl raakakaakaojauhetta
hyppysellinen laadukasta suolaa
Valmistus
Rouhi ja höylää yhdestä suklaapalasta hieman lastuja koristeluun
halkaise avokcadot ja kaiva sisukset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi
lisää kookosmilk/kerma
sulata loput suklaat ja lisää avocado-massan sekaan
lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi
Kermavaahto
1-1,5 dl kuohukermaa
1/2 tl vanilijaa
1 rkl makeutusta (tomuna)
Mittaa kerma kulhoon ja lisää vanilija sekä makeutus.
Vaahdota sopivan paksuiseksi.
Annostele esim laseihin vuorotellen moussea ja kermaa. Viimeistele annokset pekaanipähkinä- ja suklaalastuilla.
Käytämme evästeitä mahdollistaaksemme verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan ja turvallisuuden sekä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Edistyneet asetukset
Voit muokata evästeasetuksiasi täällä. Ota käyttöön tai poista käytöstä seuraavat kategoriat ja tallenna valintasi.