Räiskäleitä kannattaa paistaa kerralla iso satsi ja herkutella sekä suolaisilla, että makeilla samaan syssyyn.
Tämä suolainen täyte on nopea tehdä ja jauhelihan voi vaihtaa vaikka loheen jos se maistuu paremmin.
300g Sika-nautajauheliha 23%
0,5 Sipuli (15 g)
50g Smetanaa, (rasvaa n. 40 %)
2rkl Koskenlaskija ruoka, chili
1 dl Juustoraastetta (23%)
Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää sekaan suola, pippuri, smetana, koskenlaskija ja juustoraaste. Kiehauta. Lusikoi täytettä räiskäleen päälle ja kääri rullalle. Nauti.
Käytämme evästeitä mahdollistaaksemme verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan ja turvallisuuden sekä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Edistyneet asetukset
Voit muokata evästeasetuksiasi täällä. Ota käyttöön tai poista käytöstä seuraavat kategoriat ja tallenna valintasi.