(10:lle)
MURUPOHJA
50g voita
½ dl karppisokeria
2 dl mantelijauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 tl kardemummaa
Sulata voi ja lisää loput aineet sekaan. Sekoita ja kypsennä mikron kestävässä astiassa 2-2,5 min. Tarkkaile ettei pala. Kaada tämä sitten vuokaan johon teet banoffeen. Itse tein n.25cm halk. lasivuokaan.
________________________________________
LISÄKSI TARVITSET
5,5 dl kuohukermaa
vanilijajauhetta
0,75 dl karppisokeria
1 rkl voita
1 keskikokoinen banaani
Pinnalle Caylonin kanelia tai raakakaakaojauhetta
________________________________________
Kinuski:
Mittaa kattilaan
2,5 dl kermaa,
0,75 dl karppisokeria
Hieman vanilija-jauhetta,
1 rkl voita
Keittele kunnes seos alkaa paksuuntua sekä saa väriä ja makua. Lisää suola. Anna hieman jäähtyä.