Laskiaispullat, pikkupullat

30.1.2019

Ja koska kaikkien täytyy saada laskiaispullia laskiaisena täytyi kehitellä myös ketoilijalle sopiva pulla. Tämä kermapulla vei kyllä kielenmennessään ja sillä sai laskiaispullanälän taltutettua. Taikinasta tulee 6-8 pullaa, riippuen tietenkin pullien koosta.

6-8 pullaa

200𝘨 𝘵𝘶𝘳𝘬𝘬𝘪𝘫𝘶𝘨𝘶𝘢 𝘵𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘶𝘵𝘢 𝘩𝘢𝘱𝘢𝘯𝘮𝘢𝘪𝘵𝘰𝘷𝘢𝘭𝘮𝘪𝘴𝘵𝘦𝘵𝘵𝘢
4 𝘮𝘶𝘯𝘢𝘢
½ 𝘵𝘭 𝘮𝘦𝘳𝘪𝘴𝘶𝘰𝘭𝘢𝘢
2 𝘵𝘭 𝘬𝘢𝘳𝘥𝘦𝘮𝘶𝘮𝘮𝘢𝘢
½ 𝘥𝘭 𝘬𝘢𝘳𝘱𝘱𝘪𝘴𝘰𝘬𝘦𝘳𝘪𝘢
1½ 𝘥𝘭 𝘱𝘰𝘧𝘪𝘣𝘦𝘳𝘪ä
1½ 𝘥𝘭 𝘮𝘢𝘯𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘢𝘶𝘩𝘰𝘢
1 𝘳𝘬𝘭 𝘭𝘦𝘪𝘷𝘪𝘯𝘫𝘢𝘶𝘩𝘦𝘵𝘵𝘢
2½ 𝘳𝘬𝘭 𝘱𝘴𝘺𝘭𝘭𝘪𝘶𝘮𝘪𝘢

𝘝𝘰𝘪𝘵𝘦𝘬𝘶𝘶𝘯 𝘬𝘦𝘭𝘵𝘶𝘢𝘪𝘯𝘦𝘯
𝘗ää𝘭𝘭𝘦 𝘮𝘢𝘯𝘵𝘦𝘭𝘪𝘳𝘰𝘶𝘩𝘦𝘵𝘵𝘢 𝘵𝘢𝘪 -𝘭𝘢𝘴𝘵𝘶𝘫𝘢 𝘵𝘢𝘪 𝘩𝘢𝘴𝘴𝘦𝘭𝘱ä𝘩𝘬𝘪𝘯ä𝘳𝘰𝘶𝘩𝘦𝘵𝘵𝘢
Mittaa kuivat aineet kulhoon, sekoita ne. Lisää munat sekä turkkijugu. Sekoita tasaiseksi ja anna turvota väh 5min.
Pyörittele kostein käsin 8 pyöreää pullaa ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. Voitele keltuaisella. Ripottele pinnalle mantelilastuja, -rouhetta tai hasselpähkinärouhetta.
Paista 175°c n. 20min tai kunnes ne ovat kauniin värisiä.
Anna pullien jäähtyä ennen kuin täytät.

Kermavaahdon lisäksi voit ripotella väliin mantelirouhetta.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita