Rahkaa en ole kovin paljon ketogeenisella käyttänyt, mutta joskus kun satun löytymään ketoon sopivia "punalappusia" eli niitä s-kaupan viimeisen tunnin aletuotteita, niin ostoskärryyn päätyy vähän harvinaisempaakin tuotetta. Meidän lähikaupassa en ole ennen nähnyt kermarahkaa, ainoastaan niitä rasvattomia rahkoja. Satuin olemaan just ilta-alen aikaan kaupassa niin olihan se ostettava testiin. Tiesin kyllä jo kaupassa mitä siitä teen :)
Pohja
100g voita (huoneenlämpöistä)
1/2 - 3/4 dl karppisokeria tomuna
2 pienehköä munaa
1 dl mantelijauhoja
1 dl pofiberiä
2tl leivinjauhetta
1 tl vanilijaa
Blendaa karppisokeri tomuksi jos ei ole valmiina (myös täytteeseen)
voitele pyöreä piirasvuoka ja laita uuni lämpiään 165 asteeseen
vaahdota voi ja karppisokeritomu
lisää munat ja vatkaa sekaan
sekoita kuivat aineet kulhossa ja lisää ne edelliseen
lusikoi taikina vuokaan ja levitä pohjalle ja pari senttiä vuoan reunoille
Käytämme evästeitä mahdollistaaksemme verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan ja turvallisuuden sekä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Edistyneet asetukset
Voit muokata evästeasetuksiasi täällä. Ota käyttöön tai poista käytöstä seuraavat kategoriat ja tallenna valintasi.