5.1.2020 Tämän pannukakun ohje on sovellettu "egg fast" eli munapaasto-ryhmästä. Tämä on hyvin yksinkertainen ohje ja todella vähähiilarinen joten sopii mainiosti ketogeeniseen ruokavalioon. Ahvenanmaan pannukakussa maistuu kardemumma ja sehän tehdään perinteisesti joko manna- tai riisipuurosta ja syödään luumuhillon ja kermavaahdon kera. Jos makroihisi mahtuu niin tee itse luumuhilloa, mutta hyvälle maistuu myös pelkän kermavaahdon kera tai vaikka muutaman marjan.
8 annosta
6 luomumunaa
500g raejuustoa
20g voita sulatettuna
2 rkl psylliumia
½ tl suolaa
1 tl kardemummaa
Mittaa kaikki aineet kulhoon ja surrauta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tai tee tämä blenderissä. Vuoraa matala vuoka (n.20x30cm) leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 180 asteessa 15-20min. Nauti lämpimänä tai kylmänä.
Käytämme evästeitä mahdollistaaksemme verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan ja turvallisuuden sekä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Edistyneet asetukset
Voit muokata evästeasetuksiasi täällä. Ota käyttöön tai poista käytöstä seuraavat kategoriat ja tallenna valintasi.